ELVINE WINTERJASSEN 2014

We kunnen er niet meer omheen: na een heerlijk stukje nazomer, is de herfst toch echt begonnen. Met regen, wind en vooral dalende temperaturen. Worden wij ook niet heel blij van, maar we weten nu eenmaal dat het geen jaar lang zomer is in Nederland. En met die wetenschap, is het zo fijn dat ELVINE bestaat. En het Zweedse sophisticated jassenmerk heeft zichzelf ook dit jaar weer overtroffen. Daar worden we bij Baretta blij van.

Inmiddels zijn alle modellen (denk aan de Willis, de Cornell, de Sergej, Poseidon, Corby, Benjamin, Elliott en Bertil) binnen, en hangen de modellen in verschillende kleuren voor je klaar. Nou ja, als ze nog niet op zijn. Dat snap je. Gelukkig hebben we ook nog de steeds populairder wordende Baretta Jeans webshop, waarop je nu met slechts een paar klikken jouw nieuwe beste vriend voor de winter kunt bestellen.

Misschien overbodig om te melden, maar toch: de jassen van ELVINE zijn stuk voor stuk winddicht en waterafstotend. Gevoerd met een gepatenteerde Dupont-vulling, die met behulp van heel veel laagjes zorgt voor optimale warmte, en toch heel veel draagcomfort. In gewoon Nederlands: de jassen voelen niet aan als een dikke slaapzak, maar houden je toch verrassend makkelijk lekker warm. Bonus!

En oh ja. ELVINE houdt van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dus donsjassen zijn gevuld met veertjes die geraapt worden in plaats van geplukt. En aan bont wordt natuurlijk niet gedaan. Op sommige modellen vindt je dus een (afneembare) imitatie bontkraag. Just so you know.

 

elvine-benjamin-army-green elvine-benjamin-black elvine-bertil-bomber elvine-corby-dusk-blue elvine-cornell-army-green elvine-cornell-black elvine-elliot-navy-grey elvine-eric-grey elvine-poseidon-midnight-blue elvine-sergej-navy elvine-willis-navy

Advertenties