MARC NEWSON IS HERE!

Opnieuw leren we dat geduldig afwachten beloond wordt. Want wat hebben we lang moeten wachten op de 10-jarig jubileum collectie van G-Star RAW by Marc Newson. Maar als die collectie dan eenmaal in de winkel hangt… Just WOW! Het schitterende (en al eerder geshowde) reversible Tour Jacket met alle badges die Marc Newson de afgelopen 10 jaar gebruikte is te cool. Ook als je ‘m omdraait, en ‘gewoon’ een supertoff zwart, doorgestikt exemplaar hebt. Musthave, baby!

Maar ook de insane coole Premium Bomber. In ronduit prachtig Forrest Green-wool. En leather sleeves. Zoals een echt college jacket eruit hoort te zien. Een absolute eyecatcher in de collectie, en één van de tofste jassen die wij ooit in de winkel hebben gehad. Om nog maar te zwijgen van de toffe sweatjes en longsleeves. Bijvoorbeeld.

Anyway, je vindt de tofste collectie van 2014 nu bij Baretta in de winkel. En natuurlijk via onze webshop. Deze link brengt je naar Marc Newson-paradise. Limited, eenmalig en te cool om niet te kopen. Tenzij je eeuwig spijt wilt hebben.

 

2_FACEBOOK_POST_1200x1200_MN-#1-MB
2_FACEBOOK_POST_1200x1200_MN-#4-3-MB
PremiumBomberTourJacket


Advertenties