BARETTA x CLUB DIEPER

We mogen hier graag roepen dat je je lokale ondernemers moet supporten. Enzo. Je weet wel, dat wekelijkse geschreeuw van je vrienden van Baretta. Dat we eten bij onze vrienden in de buurt, de Haagse helden van Di-rect achterna reizen. Zelfs naar Amsterdam. En dat we gek zijn op feestjes. En dus is het leuk om de handen ineen te slaan met zo’n lokale organisator van één van de tofste feestjes van het moment. Inderdaad, bij ook al zo’n local horeca hero.

|| CLUB DIEPER || invites Klankarbeit & Luuk van Dijk is de heetste clubavond van den Haag. In Café Restaurant Rootz. En letterlijk bij ons om de hoek. De eerste editie was niet alleen stijf uitverkocht, maar ook nog eens rete-gezellig. Met fijne mensen, een op en top heerlijke sfeer en opvallend veel vrienden van onze shop. 

Aanstaande vrijdag (da’s 31 oktober) is de volgende editie. En samen met The Cuckoos Nest (en The Spectre Collective) zorgen wij dat jij er als een rockster bijloopt tijdens de Club Dieper. Hoe dan? Heel simpel. We geven 3 verschillende tees mét matching caps weg als jij onderstaand event met jouw matties deelt, én de pagina van Club Dieper even van een like voorziet. Vrijdag maken we dan tijdens het feest bekend wie dat Cuckoos Nest-pakket wint. Moet je dus wel even zorgen dat je ook aanwezig bent. Wat niet een al te moeilijk opdracht zou moeten zijn. Als je tenminste op tijd je kaartje aan de deur scoort….

Gouden tip van ons: zorg sowieso dat je voor vrijdag even bij ons langswandelt. De nieuwe collectie van The Cuckoos Nest is namelijk nét binnen. En keihard. Dus.

DIEPER

Advertenties