‘SUNDAY ROAST’ @ MAMA KELLY

Dat Den Haag steeds leuker wordt, dat hoeven we jullie eigenlijk niet meer te vertellen. Overal duiken toffe winkels en nieuwe restaurantjes op, en bestaande locaties worden dankzij frisse concepten ineens weer tof. Niet alleen in het centrum, maar ook daarbuiten.

Het aankomende MaMa Kelly is daar een prima voorbeeld van. Het oude Ketelhuis naast de Caballero fabriek wordt binnenkort namelijk omgetoverd tot een schandalig coole hotspot. Waar ze in New York City nog een spreekwoordelijk puntje aan zouden willen zuigen. Maar echt. Wij hebben de ideeën, tekeningen en 3D-foto’s gezien: we zouden bijna gaan verhuizen.

Voordat de grote verbouwing begint, gooien de initiatiefnemers van Mama Kelly een klein feestje. Of eigenlijk een groot feest. Geen makkelijke zaterdagavond clubnight met een paar DJ’s, maar een nu al coole Sunday Roast. Inclusief foodtrucks, modeshows, BBQ en een optreden van onder andere Liptease. En drank. Heel veel drank.

Zo kan Den Haag op zondag 14 december alvast kennis maken met deze unieke locatie, en hebben wij een reden om oud-collega’s Wesley en Randy weer eens te zien. Omdat zij dus Liptease zijn. Voor een groot gedeelte. Nu al kicke!

Is dit dan alleen een schaamteloze promotionele post voor een bevriende horeca-ondernemer? Nopez. Want de bedoeling is dat wij dit voorjaar ook iets heel moois gaan doen met en bij Mama Kelly. Een soort mannenversie van de Sunday Roast. Denk motoren. Denk jeans. Tattoos. Muziek. Beer & Burgers. En meer mooi vertier. Stay tuned, en voorzie Mama Kelly alvast van een welgemeende like. Kun je straks zeggen dat jij deze hotspot al kende voordat iedereen er wil zijn…

https://www.facebook.com/pages/MaMa-Kelly/318263468343150?fref=ts

 

Schermafbeelding 2014-11-13 om 18.13.01

Advertenties