ELVINE CORNELL DUSK BLUE

Met de échte winter voor de deur, hebben wij natuurlijk een berg nieuwe ELVINE winterjassen binnen laten komen. Omdat wij jou niet in de kou laten staan. Zoals je weet. Vandaag zijn niet alleen een hoop maten van al eerder geleverde modellen aangevuld, we hebben ook meteen maar een aantal nieuwe stijlen besteld. Of nieuwe kleuren van bekende jassen.

Zo presenteren wij u met gepaste trots (zo zeg je dat toch officieel?!) de Cornell in Dusk Blue. De ELVINE Cornell is al seizoenenlang een topper in de collectie van het Zweedse jassenmerk (en dus ook bij Baretta), en hebben we in het zwart en army green. En nu dus ook in een prachtige grijs/blauwe kleur.

Net als alle winterjassen van ELVINE is ook de Cornell winddicht en waterafstotend. En van alle warme winterjassen-gemakken voorzien. Zoals je mag verwachten van een échte winterjas. Want wij houden bij Baretta simpelweg van specialisten. Van merken die zich focussen. En vervolgens uitblinken op hun gebied. En dat doet ELVINE. Vandaar dat je bij ons de grootste en meest uitgebreide collectie van Den Haag vindt. Zowel in de shop, als online. In de Baretta webshop vind je maar liefst twee pagina’s vol met winterse warmte. Via deze link.

product-6
product-7
product-8
product-9
product-10
product-11

Advertenties