TIGHA LONG TEES

Nu praten we bij Baretta niet graag over trends. Vooral omdat wij denken dat je vooral moet dragen waar je je prettig in voelt. Maar een béétje kijken naar wat er in de wereld om je heen gebeurt kan natuurlijk nooit kwaad. En bovendien zijn wij er nu eenmaal voor om je te vertellen wat nieuw is. Wat hip wordt. Of ook wat echt niet meer kan.

Vorig jaar zagen we al een redelijke flinke opmars van de zogenaamde long tees. Inderdaad, t-shirts met een simpelweg langere fit. Dus niet zo’n strak gesneden wanende bodybuilders shirtje met glimmende strass-steentjes (over ‘iets-wat-echt-niet-meer-kan’ gesproken), maar een wat lossere fit shirt, met extra lange body. Een kei- en keiharde trend. Waar wij zelf ook graag aan mee doen.

De langere tees van bijvoorbeeld Tigha (de Tigha Miro is een helemaal lang t-shirt, de Tigha Milo valt aan de voorkant redelijk normaal, en aan de achterkant wat langer) zijn de bestsellers van het moment bij Baretta. En dat terwijl we pas in hartje januari leven. Kun je dus nagaan als het voorjaar straks ineens los gaat barsten…

Een bindend stijladvies is het natuurlijk niet, maar het lijkt ons verstandig om NU je eerste Tigha t-shirts aan te gaan schaffen. Met een iets langere fit. Nu zijn ze namelijk prima te gebruiken om jouw outfit die fijne layered look mee te geven, en van het voorjaar ben jij ineens die hipster die het allemaal wel snapt. Dankzij je vrienden van Baretta natuurlijk.

Je vindt de nieuwe collectie Tigha t-shirts (waaronder dus ook de Milo en de Miro!) in de Baretta webshop via deze link.

 

Image_neu_100614_Milo_black_image_1

Image_neu_100614_Milo_vgrey_1
Image_neu_100614_Milo_white_1
Image_neu_100614_MIRO_BLACK_006_halb
Image_neu_100614_MIRO_WHITE_079_halb

Produkt_neu_100614_Milo_red_1

Advertenties