DENHAM x CEIZER x UPTOWN

Het is alweer even geleden dat we een echt goed feestje gooiden. En dat terwijl er toch echt wel wat te vieren valt. De opening van UPTOWN bijvoorbeeld. Om zo maar even wat te noemen. En zoals je weet, vieren wij de dingen graag met een speciale release. Van iets bijzonders. Iets moois. Iets wat je wilt hebben. En iets dat limited is. En ook nu hebben we weer wat tofs voor je in petto.

Samen met onze goede vriend Pieter Ceizer en de helden van DENHAM The Jeanmaker hebben we wederom een zogenaamde triple collabo voor jullie in het verschiet Een gelimiteerde sweat, met een ouderwets lekker statement. Nu al een true collectors item. Al zeggen we zelf.

Omdat we wel van een beetje symboliek houden, releasen we de sweater op vrijdag 13 februari. In UPTOWN in de Prinsestraat Den Haag. Waar die avond tegelijkertijd het minstens net zo coole ‘Love Letters’ book van Ceizer gereleased zal worden. En om de boel nog leuker te maken: alleen op deze avond krijg je het boek helemaal voor nop bij de sweat. Echt? Echt. Speciaal voor onze gewaardeerde klanten. En vrienden.

Kan het nog beter? Yupz. Want we zijn druk bezig om aansluitend een klein feestje te bouwen in Milu. Recht tegenover UPTOWN. Met DJ’s, oude jaren ’90 hiphop en oldskool gezelligheid. Het kan niet op allemaal. Inschrijven voor een limited, genummerd én gesigneerd Triple Collabo Pack kan vanaf nu. De sweat kost 125 euro. Het boek 30. Behalve dus op vrijdag de 13e. Dan weet je dat.


10919418_780609402031798_815330161865557399_o

Advertenties