SCOTCH & SODA SPRING 2015

Als er één merk de afgelopen tijd wonderen lijkt te kunnen verrichten wat betreft het maken van toffe en goeie sweats, dan is het wel Scotch & Soda. Het Nederlandse merk wat in een razend tempo de hele wereld aan het veroveren is, en als je even snel naar de nieuwe collectie kijkt, dan snap je meteen hoe dat kan. Winkels in Amerika, Japan, Frankrijk, Engeland en op zo’n beetje iedere andere denkbare plek. Scotch doet het.

Voor het voorjaar van 2015 zijn letterlijk alle sweats die we van Scotch binnen hebben gekregen ouderwetse musthaves. Da’s vervelend nieuws voor je portemonnee, maar als je er komende lente écht tof bij wilt lopen… Tja. De Aloha Bomber met heerlijk varsity kraagje, de Miami Sweat met gezellige flamingo’s of de Bird Sweat met indigo vogeltjes in de stof gestikt? Wij willen ze allemaal. En gelukkig hebben we ze ook. Zowel in de store als online. Via deze link.

scotch-soda-aloha-bomber scotch-soda-bird-sweat scotch-soda-carnaby-surf-stripe scotch-soda-commando-sweater scotch-soda-miami-sweat scotch-soda-royal-white-sweat

Advertenties