CLUPTOWN x MAMA KELLY

Guess who’s back?! Het heeft even geduurd, maar na veel verzoekjes, aanvragen, gezonde belangstelling en zelfs een aantal bijna-bedreigingen hebben we met schandalig veel plezier besloten om op vrijdag 12 juni een nieuwe editie van CLUPTOWN te gooien. En omdat we met Baretta Uptown als winkel altijd al op zoek zijn naar vernieuwing, coolness en verrassingen, hebben we voor dit feestje de handen ineen geslagen met dé Haagse hotspot van dit moment. CLUPTOWN x MaMa Kelly is een feit.

In het Ketelhuis van de oude Caballero-fabriek vind je niet alleen een bizar mooi (en lekker!) restaurant, maar MaMa Kelly is wat ons betreft ook bij uitstek dé locatie om los te gaan op al die razend ranzige R&B en hiphop-tunes uit de jaren ’80, ’90 en early 2000. Natuurlijk weer gewoon gedraaid door de helden van het CLUPTOWN DJ-team.

Tickets voor dit niet-te-missen-feestje scoor je natuurlijk bij UPTOWN, MaMa Kelly of bij ons in de shop. Liever gewoon je kaarten thuisbezorgd krijgen? Kan ook. Surf dan naar de Baretta webshop en koop jouw tickets online. Deze link will do the trick.

0445_UPTOWN_CLUBTOWN 2_INSTA

Advertenties