NIEUWE DEUS CAPS?!

Het is by far de meest gestelde vraag in onze shop. ‘HEBBEN JULLIE NOG DEUS CAPS?!”. Inderdaad, in hoofdletters. Want de wanhoop sijpelt letterlijk door de vraag heen. Het antwoord is bitter en hard. En meedogenloos. Noppes. Ze zijn hélemaal focking op. Allemaal. De zwarte als eerst, en de rest zo’n 10 minuten later. En we overdrijven niet als we zeggen dat we er inmiddels duizenden(!) hebben gehad. Maar helaas.

Hebben we dan ook nog goed nieuws? Yupz. Want we zijn hard bezig om overal Deus petten vandaan te trekken. De felbegeerde truckercaps horen natuurlijk gewoon in Baretta te vinden te zijn. We waren niet alleen de eerste. We hadden ook altijd de meeste keus. En de grootste voorraad. En dus verwachten we eind augustus een nieuwe lading Deus Ex Machina trucker caps. BAM! There we said it.

We weten het: het is volkomen kut dat je nu zonder Deus cap naar een festival moet, maar als het een beetje meezit kun jij straks bij ons nieuwe stash inslaan. Hou onze Instagram (@barettajeans) of Facebook (/barettajeans) in de gaten voor meer info. Geduld, mensen. Geduld.

dms07875a_bla_whi_1_large

Advertenties