DI-RECT x CEIZER x BARETTA

Haagse Helden’, ‘Support Your Local Hero’ en ‘Leven Als Rocksterren’. Zomaar wat kreten die je met enige regelmaat bij ons voorbij ziet komen. En die dan ook prima bij ons passen. En het mooie is, dat alles samenkomt tijdens het komende event in Baretta…

Het kan geen muziekliefhebber ontgaan zijn: onze vrienden van DI-RECT vieren op 29 augustus hun 15-jarig bestaan. Een flinke mijlpaal voor deze fijne rockers, en samen hebben we een snood plannetje bedacht om dit mooie jubileum wat fashionable extra’s te geven. Natuurlijk met Pieter Ceizer, want je weet hoe wij bij Baretta de dingen aanpakken.

Ceizer heeft speciaal voor DI-RECT een serie zeer limited tees ontworpen, die exclusief bij Baretta zullen worden gelanceerd. Met natuurlijk het nodige bier, een star-appearance van de band (zo noemen ze dt in Amerika, dus is het cool. Ouzo.) en een hele hoop gezelligheid. Bovendien worden drie tees voorzien van een zogenaamd ‘Golden Ticket’. Waardoor jij kans maakt om dankzij een sowieso al supertof shirt als gast van de band naar het jubileum-concert in Scheveningen te komen. Afterparty enzo. Je kent het wel.

Kortom: donderdag 20 augustus gaat Den Haag weer bruisen als nooit tevoren. In Baretta. Met de mannen van DI-RECT (die misschien ook nog wel stiekem een akoestisch setje weg gaan geven…), een serie limited Ceizer-tees en heel veel gezellige mensen. Don’t miss out….

Niet in de buurt van het mooie Den Haag? Geen paniek! Je kunt de tees ook online bestellen via de beroemde Baretta webshop. “Times Are Changing’ in het wit, ‘We Are The Young Ones’ in het donkerblauw en ‘The Hagues’ Finest Rock ‘N Roll’ in het zwart. VETTT!!! Deze link is all you need.

 

1

2

3

Advertenties