SALE? JA HOOR. SALE!

Als we één ding hebben geleerd van alle andere winkels op een A1-locatie, is het dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met de uitverkoop. Sale. Mid-season-gebeuren. Vaste klanten-avonden. En andere duffe redenen om korting te geven. En nu, tijdens onze laatste maandjes in de Vlamingstraat, gaan we daar na jarenlang protest éindelijk een keer zelf aan mee doen. Echt!

Vanaf morgen klappen wij de héle winkel in de uitverkoop! Ha! Op alle nieuwe collectie, pak je lachend 20% korting. Zonder met de ogen te knipperen. Op alles. Of beter gezegd: bijna alles. Onze winterjassen-vrienden van ELVINE en de jeans van Denham doen niet mee. Accessoires zijn gewoon de volle mep. En dry denim afprijzen, dat kunnen we sowieso niet over ons blauwe hart verkrijgen. Maar de rest? Neem mee! Voor weinag!

De reden van dit voordelige feestje is natuurlijk dat we gaan verhuizen. Wij willen een frisse start in de Prinsestraat, en gaan helemaal leegverkopen in de huidige Baretta. Maak je borsten dus maar nat. Want als jij van korting houdt (op merken als G-Star RAW, Diesel, Scotch & Soda, Nudie Jeans, Neuw Denim, Zanerobe, Nena & Pasadena, Tigha en nog véél meer!), dan sta je morgen voor de deur bij Baretta. Nu zijn alle maten er nog. Nu kun je nog los. Wij hebben er zin in!

Oh ja, dit bericht delen wordt natuurlijk ongehoord gewaardeerd! De hele wereld mag weten dat Baretta​ SALE heeft. We schamen ons nergens meer voor.

VERBOUWINGSSALE

Advertenties