SALE NAAR 50%

Dat we dus helemaal gek zijn geworden. Bij Baretta. Maar goed, het is allemaal voor een hartstikke goed doel! We gaan namelijk al bijna verhuizen (vanaf februari vind je ons in de prachtige Prinsestraat in Den Haag), en dus maken we schoon schip. Heel schoon schip. We hadden al een tijdje 20% korting op nieuwe collectie, en daar hebben we nu dus een groot gedeelte met 50% korting aan toegevoegd. Jeans van al die topmerken, toffe tees, supervette sweats en nog veel meer moois.

En tot aan de laatste dag blijven we nieuwe items aan de Baretta Gaat Verhuizen Sale toevoegen. Alleen, die nieuwe collectie gaat nu gewoon hard. Heel hard. Dus als je nog wat up-to-dates wilt scoren, moet je vooral niet wachten. Is ons advies. Anders pis je naast die welbekende en spreekwoordelijke pot.

Oh ja, er zijn een paar dingen uitgesloten van de uitverkoop. De winterjassen van Elvine, de jeans van Denham en Naked & Famous en natuurlijk alle accessoires. Dan weet je dat alvast. Hoeven we daar niet meer over te discussiëren. Waar we dan wel sale op hebben? Jeans van Reign, Diesel, Neuw Denim, G-Star RAW, Scotch en Nudie Jeans. Broeken van Zanerobe (nu voor de helft!) en Nena & Pasadena. Leren jacks van Tigha en Goosecraft. Collectie van Deus, Rude Riders, Kultivate, Scotch & Soda, Selected, Tigha, Smartness Lab, G-Star en Lee. En nog veel meer. Want hey: alles moet weg!


50procent

Advertenties