BARETTA x CEIZER ‘ADDRESS TEE’

Zoals je inmiddels zou moeten weten, gaat Baretta dus verhuizen. En al best snel! Vanaf de tweede week februari vind je de tofste jeansshop van Den Haag voortaan in de mooie Prinsestraat. Dat is overigens vlakbij de plek waar we nu zitten, alleen dan nét aan de andere kant van de Grote Kerk. Twee minuutjes lopen. Naast UPTOWN. Onze andere winkel in diezelfde straat. Kan niet missen.

Om onze nieuwe winkel meteen even wat op te luisteren, hebben we natuurlijk weer de handen ineen geslagen met onze goede vriend Pieter Ceizer. Vooral om te laten zien dat Baretta gewoon Baretta blijft. Dus ‘best’. En dan nog een tandje ‘better’. Kortom: ain’t nothing changed but the address. En dat adres is ook nog eens Prinsestraat 2D. Dubbel D! Ha! Lekker zeg.

Onderstaande print komt gewoon weer in het wit op een prachtig navy t-shirt. En is vanaf nu te pre-orderen via de Baretta webshop. Limited to 50 pieces only. Om te vieren dat Baretta Jeans straks weg is uit de Vlamingstraat. En gaat rocken in de Prinsestraat. We hebben er zin in!

IMG_6532http://www.barettajeans.nl/ceizer-ceizer-x-baretta-address-tee.html

Advertenties