ABOUT

DSC0446429

De laatste onafhankelijke multibrandstore in de Haagse Binnenstad bevindt zich aan het begin van de Vlamingstraat. Praktisch op de altijd gezellige Grote Markt. Baretta zit daar al zo’n beetje sinds mensenheugenis. De afgelopen jaren stond de winkel vooral bekend als onofficiele G-Star Store van Den Haag, door het enorme aanbod aan jeans van het Amsterdamse merk. De legendarische G-Star Elwood was altijd in iedere denkbare kleur te krijgen, en heel Zuid-Holland wist dat.

Maar de tijden zijn veranderd, en Baretta veranderde mee. Tegenwoordig is het simpelweg de coolste jeanswinkel van Den Haag. Met een zeer gevarieerd aanbod is Baretta een absolute must-visit voor elke jeansliefhebber. Naast bekende labels als Diesel en G-Star, kun je bij Baretta ook terecht voor een prachtige collectie Naked & Famous Denim, Neuw Denim en bijvoorbeeld Denham The Jeanmaker.

Ook Nudie Jeans is ruim vertegenwoordigd in de reusachtige jeanswand. Met name de varianten van de beruchte ongewassen denims van dit symphatieke Zweedse denimlabel vinden gretig aftrek. Bij Baretta ligt er altijd een flink aantal van de Dry Selvage op voorraad, zodat we diehard denimfans niet teleur hoeven te stellen. Natuurlijk liggen er ook diverse prachtig gewassen kwaliteiten te wachten op een trotse eigenaar. Logisch!

En je zou het misschien niet zeggen, maar er is meer dan denim. In de winkel vind je ook een diversiteit aan collecties. Kekke tees van Kultivate, Eleven Paris, My Brand, Tigha en Ceizer, de mooiste winterjassen van Elvine, caps van Deus Ex Machina en de zeer populaire sneakers van PONY en VICO. Het volledige merkenpakket vind je via deze link.

Advertenties